Echipa de elevi Erasmus+

Proiectele noastre

Activitățile noastre 

Echipa de management a proiectului este formată din cadre didactice și cadre auxiliare din instituția noastră care au diferite responsabilități în cadrul proiectului.

Despre noi

Școala Gimnazială Manolache Costache Epureanu este o școală publică din județul Vaslui, localitatea Bârlad. Cu un efectiv de aproximativ 60 cadre didactice și auxiliare, și aproximativ 600 elevi, școala deservește cartierul Grădina Publică și cartierul Deal. Există câte trei clase pe fiecare an de studiu, începând cu clasele pregătitoare la nivelul școlii primare până la clasele a VIII-a, nivel gimnaziu. Școala mai cuprinde și o clasă de after-school pentru elevi de nivel primar, și câte o clasă cu studiu intensiv al limbii engleze pe fiecare an școlar gimnazial. 

Echipa noastră

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the National Agency and Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Rețele de socializare

Informații utile

Contact: 

Adresa: Str. Aleea Parc, nr. 1, Bârlad, Vaslui, cod poștal 731129

Tel./ Fax. 0235413001

Email: echipa@digitalpowersfornatureconnectedschools.ro

 

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.