Concursul Național

"Made for Europe"

Etapa județeană

Vaslui, 23.03.2024

                       Școala Gimnazială a participat în data de 23.03.2024 la Concursul Național "Made for Europe", etapa județeană desfășurată la Școala Gimnazială "Constantin Parfene", Vaslui. Elevii Răianu Dragoș, Puflea Andreea și Noacă Irina de la clasa a VII-a C au prezentat trei produse finale ale proiectului de Acreditare Erasmus+ anul 1 nr.  2021-1-RO01-KA121-SCH-000019423
și anul 2 nr. 2022-1-RO01-KA121-SCH-000063563:  
  1. Website-ul Digital Powers for Nature-Connected Schools » Prima Pagină (digitalpowersfornatureconnectedschools.ro)
  2. Carnetul de corespondență între școală și familie, după model francez
  3. Revista Conexiuni europene prin Erasmus+, nr. 1 : rev_erasmus.pdf - Google Drive
                 Toate cele trei prezentări ale produselor finale au fost premiate, în ordinea de mai sus, cu premiul II, III și mențiune, însă mai mult decât atât, elevii au avut ocazia de a asista la prezentările produselor finale din cadrul proiectelor europene, prezentate de  colegi de gimnaziu și liceu din întregul județ și să își dezvolte competențe digitale, de comunicare, de prezentare în public precum și de dezvoltare durabilă, incluziune, a învăța să înveți.
                 Ne bucurăm că am participat pentru prima dată la un astfel de eveniment frumos, cu produsele proiectului nostru. Întregul concurs a fost interactiv, amfiteatrul Școlii Constantin Parfene fiind un loc elegant pentru schimburile de experiență, pentru conectarea cu celelalte proiecte prin intermediul tehnicilor digitale, codurilor QR, formularelor dar și prin conversații directe. Mulțumim organizatorilor ISJ Vaslui pentru ocazia de a împărtăși din experiența noastră și de a ne dezvolta instituțional și personal!
 
 

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the National Agency and Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Rețele de socializare

Informații utile

Contact: 

Adresa: Str. Aleea Parc, nr. 1, Bârlad, Vaslui, cod poștal 731129

Tel./ Fax. 0235413001

Email: echipa@digitalpowersfornatureconnectedschools.ro

 

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.