Parteneri regionali 

Școala Gimnazială Chiscani, Brăila

Școala Gimnazială "Sfânta Cuvioasă Parascheva", Smârdan, Galați

 

Activitățile comune cu cele două școli  au început cu organizarea proiectului educațional  Concursul Glasul Francofoniei,  apoi cele două școli au fost implicate în activitățile de diseminare Erasmus+ în cadrul întâlnirii din 25 martie 2023. În continuare, a fost realizat un atelier de prezentare a platformei eTwinning  și s-a creat un proiect de corespondență între Bârlad, Brăila, Galați pe tema felicitărilor de Crăciun cu diverse activități în continuare.

 

Școala Gimnazială Zorleni 

 

În aprilie, anul I de proiect -2022, am realizat Conferința de prezentare a Acreditării Erasmus+, la care au participat și reprezentanți ai Școlii Gimnaziale Zorleni. În cadrul vizitei partenerilor de la IES Don Juan Manuel, Cifuentes, am realizat și o prezentare a județului Vaslui mergând în vizită culturală la Mânăstirea Bujoreni și la Școala gimnazială Zorleni. 

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the National Agency and Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Rețele de socializare

Informații utile

Contact: 

Adresa: Str. Aleea Parc, nr. 1, Bârlad, Vaslui, cod poștal 731129

Tel./ Fax. 0235413001

Email: echipa@digitalpowersfornatureconnectedschools.ro

 

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.