Online meeting eco-jewelry Bârlad-Boguchwale-Londra

                    Toate mobilitățile din cadrul proiectului de Acreditare Erasmus+ sunt pregătite în avans, începând cu selecțiile candidaților, apoi urmând întâlnirile periodice pentru explicarea termenilor legați de mobilități, a contextului Erasmus+, a prezentării partenerilor. 

                     Atât pentru mobilitățile de grup cât și pentru cele individuale pregătirea constă în organizarea și redactarea documentelor, completarea formularelor, a acordurilor de învățare cu școala parteneră. Organizarea mobilității constă în căutarea celui mai convenabil tip de transport, a stabilirii tipului de cazare, pentru elevi fiind vorba despre cazarea în familii, stabilirea planului de activități pentru perioada de mobilitate. 

                  Elevii și cadrele didactice sunt instruiți luând parte la diversele tipuri de diseminare, atelierele de diseminare ale colegilor mai mari, conferințele organizate cu ocazia unor zile speciale precum Ziua Erasmus sau Ziua Europei, Ziua școlii etc.

                     Pregătirea lingvistică se face la clasă, majoritatea elevilor fiind de la clasele intensiv engleză, dar și prin utilizarea platformei OLS a Uniunii Europene sau aplicații precum Duolingo. Înainte de plecarea în mobilitate se pun la punct detaliile legate de diferențele culturale, este prezentată țara gazdă, se confecționează diverse materiale care sunt schimbate cu partenerii precum mape, prezentări ale școlii noastre, materiale de diseminare. Înainte de mobilitate elevii participanți se cunosc, sunt organizate întâlniri virtuale sau se face schimb de corespondență pe platforma eTwinning sau chiar prin serviciile de curierat. 

                      Acreditarea și contextul mobilității sunt discutate la fiecare ședință, precum și planul de diseminare, modul de comportare și publicare a conținutului pe rețele sociale etc. 

 

 

        Pregătirea mobilităților de formare pentru cadre didactice/ mobilități de învățare pentru grupuri de elevi

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the National Agency and Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Rețele de socializare

Informații utile

Contact: 

Adresa: Str. Aleea Parc, nr. 1, Bârlad, Vaslui, cod poștal 731129

Tel./ Fax. 0235413001

Email: echipa@digitalpowersfornatureconnectedschools.ro

 

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.